Tanácsadói segítség

Teljesen érthető, hogyha elvesztél a rengeteg információ tengerében.

A biztosításkötés egy külön szakma, melyet, ha nem tanultál ki, akkor magától értetődő, hogy nehéz dolgod van a megfelelő ajánlat felkutatásában és a kiválasztásában.

Ez még akkor is így lehet, hogyha figyelmesen olvastál és kutattál eddig a témában.

Aggodalomra azonban akkor sincs okod, ugyanis számos lehetőséged van rá, hogy szakértői segítséget kérhess a témában a megfelelő döntés meghozatalához, méghozzá úgy, hogy ehhez nem kell végigjárnod az összes társaságot, és még szakmai ismereteket sem kell elsajátítanod.  

Online kalkulátorok

A modern technika forradalmi újításai a biztosítási piacra is megérkeztek, ezáltal már számos helyen elérhetőek online lakásbiztosítási kalkulátorok.

Ezek a kalkulátorok nagyon könnyen használhatóak, és általában több biztosító ajánlatait is felvonultatják az általad megadott szempontok alapján.

Lehetővé teszik, hogy a Neked megfelelő árfekvésben megtaláld, amit keresel, továbbá az oldalak részletes leírásai is adnak egyfajta mankót ahhoz, hogy eligazodj a lakásbiztosítások világában.

Mivel így nem kell végig járnod a biztosító társaságokat, rengeteg időt és energiát spórolsz meg magadnak.

Mindezeken felül senki sem befolyásol a döntésedben, a saját szempontjaid alapján nézheted át és mérlegelheted az előtted lévő lehetőségeket.  

Tanácsadói segítség

Tanácsadói segítség 

Amennyiben nem szeretnél önállóan dönteni, akkor erre is megvan a lehetőséged.

Számos cég, köztük a Pannon Safe is nyújt olyan szolgáltatást, ahol magasan képzett szakemberek állnak melletted a biztosítás megkötésekor.

A szakképzett tanácsadóknak az a feladata, hogy a biztosítóktól függetlenül, az ügyfél szempontjai alapján segítsen a legjobb döntés meghozatalában.

Nincsenek egyetlen konkrét társaság felé sem elköteleződve, szemben egy adott biztosító értékesítőjével. 

Hogyan segít a tanácsadó?

Hogyan segít a tanácsadó?

A tanácsadó első feladata, hogy felmérje az igényeidet.

Sok esetben képes lehet rávilágítani olyan pontokra is, melyek egymagadban gondolkozva nem biztos, hogy fókuszba kerülnének, így megspórolhatod a rossz tapasztalatok általi tanulást.

Ők már ismerik, hogy mely káreseményekre kell a legjobban felkészülni, könnyen átlátják, hogy milyen biztosítási összegekre van szükséged, valamint az esetleges pótfedezetek közül is tudnak ajánlani Neked valókat.

Egy tanácsadó:

  • Független, csak a Te érdekeidet figyeli.
  • Naprakész az aktuális ajánlatokkal kapcsolatban.
  • A papírmunka lebonyolításában is segítséget ad: egy szakemberrel biztosan nem fogod elrontani az adatokat, vagy bármi egyéb teendőt a szerződéskötés során.

A tanácsadói segítség egyik hatalmas előnye, hogy nem csak a megkötés pillanatáig áll melletted, hanem a későbbiekben is segít aktualizálni a szerződést, és a kárbejelentésnél sem hagy magadra.

Egy megbízható tanácsadó segít biztonságba helyezni a legnagyobb vagyonod, ne félj hát felkeresni őket, hogyha úgy érzed, jól jönne a szakmai támogatás! 

Lakásbiztosítás Neked